Een aangepast logo instellen voor BMP

Overzicht

Brivo Access-beheerders hebben de mogelijkheid om een aangepast bedrijfslogo te uploaden voor gebruik op de mobiele Brivo Mobile Pass (BMP)-applicatie, ter vervanging van de standaard Brivo-afbeeldingen.

Vereisten

• De afbeelding moet GIF, PNG of JPEG zijn met een maximale grootte van 2 MB. Een transparante PNG in een vierkante afmeting van minimaal 200px groot wordt aanbevolen.
  • Om een aangepast logo te uploaden, zijn de volgende beheerdersrechten vereist:
    • toon account instellingen
    • Update accountinstellingen

Stappen voor het instellen van een aangepast logo voor BMP

1. Navigeer naar de pagina Accountinstellingen onder configuratie.
  1. Op de pagina Accountinstellingen klikt u op de snelkoppeling Brivo Mobile Pass , of bladert u omlaag naar het gedeelte Brivo Mobile Pass.
  1. Klik op Foto uploaden.
  2. Blader naar de locatie van het bestand op uw werkstation.
  3. Klik op Wijzigingen opslaan rechtsonder op de pagina.