De inschakelmodus van een Alula-paneel instellen

Overzicht

Eén van de integraties van Brivo inbraakcentrales is met de Alula Connect+ en BAT-connect panelen. Vanaf de pagina Brivo Access Devices heeft een beheerder de mogelijkheid om de inschakelmodus van zijn inbraakpanelen in te stellen. Dit kan ook vanuit de Brivo Access mobiele applicatie.

Vereisten

Om een Alula-paneel in en uit te schakelen, zijn de volgende beheerdersrechten vereist:

• Apparaten bekijken
  • Inbraak instellen

Stappen voor het instellen van de inschakelmodus van een Alula-paneel

1. Navigeer naar de pagina Apparaten.
  2. Klik op het inbraakpaneel waarvan u de inschakelmodus wilt instellen.
  3. Kies de inschakelmodus.
  4. De nieuwe inschakelmodus wordt weergegeven op het pop-upscherm.