Eagle Eye-integratie inschakelen

Overzicht

Beheerders kunnen Eagle Eye-camera's nu rechtstreeks in Brivo Access integreren. Deze integratie maakt gebruik van de nieuwste V3 API, waardoor een snellere integratie en verbeterde functionaliteit mogelijk is.

Functies

• Beheerders kunnen alle camera's met namen importeren uit een actief Eagle Eye-account
  • Wijs camera's toe aan locaties
  • Bekijk een voorbeeld van camerabeelden en hernoem camera's
  • Koppel camera's aan deuren

Vereisten

Voor integratie zijn een Eagle Eye-account, e-mailadres en wachtwoord vereist.

Eagle Eye integreren in Brivo Access

1. U kunt gewoon naar de integratiebibliotheek navigeren onder Accountconfiguratie.
  2. Klik op de Eagle Eye-integratie en klik op Inschakelen .
  3. Klik op Authenticeren en voer uw e-mailadres en wachtwoord in op de Eagle Eye-website.
  4. Klik op Camera's configureren nadat de Eagle Eye-websitepagina is gesloten.
  1. Klik op Configureren op de videoconfiguratiepagina om de camerawizard te openen. U kunt het op elk gewenst moment opnieuw openen om camera's aan locaties toe te wijzen, apparaten een andere naam te geven of ze te koppelen.
    1. Selecteer de camera's die u aan locaties wilt toewijzen, selecteer de locatie in de vervolgkeuzelijst en klik op Locatie toewijzen .
    2. Vink Toegewezen camera's verbergen aan en ga door met het toewijzen van de overige camera's aan sites en klik vervolgens op Volgende.
    3. De pagina voor het wijzigen van de naam van de camera biedt een afbeelding van de cameraweergave en biedt u de mogelijkheid de naam van elke camera bij te werken. Klik op de afbeelding van een camera, typ indien gewenst een nieuwe naam en klik op Volgende .
    4. Op de pagina Apparaten koppelen kunt u deuren of apparaten selecteren die u aan camera's wilt koppelen, zodat u camerabeelden kunt bekijken die aan gebeurtenissen zijn gekoppeld. Klik op de vervolgkeuzelijst voor elk apparaat, selecteer de deuren/apparaten die u aan elke camera wilt koppelen en klik vervolgens op Opslaan.

Tenslotte kunt u de video bekijken op het tabblad Video in Brivo Access. Camera's die aan deuren zijn gekoppeld, zijn zichtbaar in Event Tracker.