Uw Brivo Mobiele Pas inwisselen

Larry Wile Updated by Larry Wile

Uw Brivo Mobiele Pas inwisselen

1. Download de app - U kunt deze downloaden via Google Play of de App Store.
  2. Wissel uw Brivo Mobiele Pas in - Uw Brivo-beheerder stuurt u een e-mail. Open het op uw mobiele apparaat en tik op Mijn pas toevoegen.
  3. Als dit de eerste keer is dat u Brivo Mobile Pass gebruikt, kunt u de tutorial volgen of deze gewoon overslaan.
  4. Het aanmaken van een Mobile Pass-account is optioneel. Raadpleeg ditartikel voor meer details.
  5. Begin met het gebruik van de Brivo Mobile Pass-app - Wanneer u op uw bestemming bent, zorgt u ervoor dat uw Bluetooth is ingeschakeld en tikt u gewoon op de Magische knop om binnen te komen.
  6. Als uw site geen Magic Button gebruikt, typt u uw deurnaam in de zoekbalk en tikt u erop om binnen te komen.

Als u vragen heeft, bekijk dan onze FAQ .

Als u problemen blijft ondervinden, neem dan gerust contact op met de klantenservice van Brivo op 866.274.8648, via e-mail op customercare@brivo.com, of via onze Live Chat-functie op www.brivo.com voor hulp.