Synchronisatie van verwijdering van gastcode plannen

1. Log in op een Brivo Smart Home-account dat is ingesteld als vakantiewoningenbedrijf.
  2. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Eigenschappen .
  3. Klik op het tabblad Eigenschappen op Details .
  4. Klik op de pagina Details op de knop Details bewerken .
  5. Identificeer het veld Synchroniseren verwijderen en selecteer het aantal uren en minuten na het uitchecken van een gast dat de toegangscode uit het eigendomsslot moet worden verwijderd.
  6. Klik op Opslaan onder aan het scherm.

How did we do?

Wijzig hoe lang vóór het inchecken de codes worden gesynchroniseerd