Inloggen in Brivo Visitor

Larry Wile Updated by Larry Wile

Inloggen in Brivo Visitor

Voor Brivo Visitor is een geldige Brivo Access login vereist. Zodra een account het Brivo Visitor-abonnement heeft geactiveerd, kunnen alle actieve Brivo Access-beheerdersgegevens van het account worden gebruikt om in te loggen op Brivo Visitor.

Voor toegang tot het configuratiemenu is een succesvolle authenticatie met behulp van de Touch ID-, Face ID- of toegangscodeverificatie van de iPad vereist. Als deze opties niet zijn ingeschakeld, is het Configuratiemenu zonder enige authenticatie beschikbaar voor alle gebruikers. Brivo raadt ten zeerste aan om te allen tijde ten minste één van deze beveiligingsmaatregelen te gebruiken om te voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers toegang krijgen tot het Configuratiemenu.

How did we do?

Toegang tot het configuratiemenu

Brivo Access configureren voor gebruik met Brivo Visitor