Live video bekijken met het Brivo Deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Live video bekijken met het Brivo Deurstation

1. Selecteer Apparaten in de linkernavigatiebalk.
  2. Eenmaal op de pagina Apparaten selecteert u uw Brivo Deurstation.
  1. Er verschijnt een pop-upvenster met de gegevens van uw Brivo Deurstation. Vanuit dit venster kunt u de livevideofeed bekijken. Als u een groter weergavegebied wenst, klikt u op de knop Intercom starten .
  1. De pagina Intercomweergave verschijnt. Op deze pagina wordt in een groter venster de huidige live video van de camera in het Brivo Deurstation weergegeven. Daarnaast biedt dit display ook tweewegaudio van het Brivo Deurstation.
  1. Wanneer u klaar bent met het bekijken van livevideo, klikt u op de X in de rechterbovenhoek om het intercomvenster te sluiten.

How did we do?

Live AI-assistent gebruiken voor Brivo-deurstation

Talkdown gebruiken met het Brivo Deurstation