Wat is toegang op afstand?

Overzicht

Remote Access is een nieuwe functie in Brivo Access waarmee u toegang kunt verlenen aan uw dealer of Brivo Support om op afstand in te loggen op uw account om ondersteuning te bieden.

• Wanneer een account wordt aangemaakt, is de functie standaard ingeschakeld.
  • Bij bestaande accounts is de functie standaard uitgeschakeld.

Brivo-beheerders met machtigingen voor Accountinstellingen kunnen deze functie in- of uitschakelen. Indien ingeschakeld, kan uw dealer of Brivo Support op afstand inloggen op uw account, waarbij eventuele SSO- en Multi-factor Authentication-vereisten worden omzeild. Indien uitgeschakeld kunnen alleen Brivo-beheerders inloggen op uw account.

Vereisten

Om de functie Externe toegang in te schakelen, zijn de volgende beheerdersrechten vereist:

• toon account instellingen
  • Update accountinstellingen

Stappen voor het beheren van externe toegang

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Configuratie en selecteer Accountinstellingen .
  1. Ga op de pagina Accountinstellingen naar het gedeelte Instellingen door op het tabblad links te klikken of naar beneden te scrollen op de pagina.
  1. In het gedeelte Instellingen ziet u de instelling Externe toegang inschakelen . U kunt de functie hier in- of uitschakelen. Klik op Wijzigingen opslaan onder aan het scherm.