Table of Contents

Geest lichaam

Jason Kaveney Updated by Jason Kaveney

Mindbody-integratie vereist een actief Brivo API-abonnement en Mindbody-integratie geactiveerd in Brivo Access. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met uw Brivo Reseller of Brivo Sales Representative.

Over de integratie

Brivo is geïntegreerd met Mindbody , een leider op het gebied van software voor gezondheids- en welzijnsbeheer, om gebruikers te synchroniseren en Brivo Mobile Passes uit te geven op basis van lidmaatschapsinschrijvingen. Door deze integratie mogelijk te maken, wordt handmatige gegevensinvoer geëlimineerd en wordt de onboarding voor nieuwe sportschoolleden gestroomlijnd. Brivo-klanten kunnen de Brivo/Mindbody-integratie gebruiken om automatisch:

• Synchroniseer nieuwe en bestaande leden van Mindbody naar Brivo Access
  • Wijs toegangsrechten toe op basis van huidige lidmaatschapsinformatie
  • Pas de toewijzing van Mindbody-lidmaatschapsniveaus aan Brivo-gebruikersgroepen aan om ervoor te zorgen dat alle leden op het juiste moment toegang hebben tot de juiste ruimtes
  • Genereer automatisch Brivo Mobile Passes voor elk nieuw lid, zodat u eenvoudig mobiel toegang krijgt tot de sportschool. Vereist een Brivo Mobile Pass-abonnement
  • Update en verwijder toegangsrechten automatisch wanneer het lidmaatschap van een individu verandert of wordt beëindigd.

Activering van de Mindbody-integratie

1. Maak een nieuwe API-applicatie voor de Mindbody-verbinding
    Toepassingsnaam: Mindbody
    Beschrijving: Mindbody-integratie
    Authenticatietype: Wachtwoord
  2. Klik op het blauwe i-pictogram om de nieuwe API-applicatiedetails weer te geven
  3. Kopieer de client-ID en het clientgeheim voor later gebruik
  4. Log in een nieuw tabblad in op uw Mindbody-account en kopieer de site-ID voor later gebruik
  5. Selecteer de koppeling Integraties in het navigatiemenu
  6. Voer uw Mindbody Site-ID in (zie stap 4) en klik op Activeringslink genereren
  7. Klik op Inloggen bij Mindbody om uw Brivo- en Mindbody-accounts te koppelen.
    LET OP: Er wordt een nieuw tabblad geopend dat aangeeft dat u Brivo en Mindbody succesvol heeft gekoppeld. Mogelijk wordt u gevraagd in te loggen als u geen actieve Mindbody-sessie uit stap 4 heeft.
  8. Sluit het tabblad Mindbody om terug te keren naar Brivo Access
  9. Voer uw Klant-ID en Klantgeheim in, aangemaakt in stap 1-3, en uw Brivo-wachtwoord. Klik op Opslaan om de integratie te activeren.
  10. Configureer de mapping voor Mindbody Membership -> Brivo Access Groups. Zodra deze configuratie is opgeslagen, worden Mindbody-leden automatisch toegewezen aan de groepen die overeenkomen met hun actieve lidmaatschap.
  11. Brivo Access voert een eerste synchronisatie uit om bestaande Brivo-gebruikers toe te wijzen aan overeenkomende Mindbody-leden en om nieuwe Brivo-gebruikers aan te maken voor bestaande Mindbody-leden die niet bestaan in Brivo Access. Als u een Brivo Mobile Pass-abonnement heeft, ontvangen nieuw aangemaakte Brivo-leden ook een Brivo Mobile Pass-uitnodiging.