Medewerkers en bewoners kunnen hun mobiele apparaat als sleutel gebruiken om deuren zonder wrijving te openen met behulp van onze Brivo Mobiel Pas. Beheer één toegangsreferentie voor meerdere faciliteiten en gebouwvoorzieningen.

Stappen voor het uitgeven van een Brivo Mobiele Pas

1. Navigeer in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Gebruikers onder het menu Gebruikers.
  1. Zoek de Gebruiker aan wie u een Brivo Mobiel Pas wilt toewijzen. De gebruikerslijst kan worden gefilterd op Naam, Status of Groep.
  2. Klik op de naam van de gebruiker.
  3. Zorg ervoor dat onder het gedeelte Profiel de gebruiker een e-mailadres aan zijn profiel heeft toegevoegd.
  1. Scrol omlaag naar het gedeelte Inloggegevens .
  1. Klik op de knop Credential toewijzen onderaan het gedeelte Credentials. Als het een bestaande gebruiker is waaraan al referenties zijn toegewezen, zegt de knop 'Een andere referentie toewijzen' .
  2. Klik op Mobiele pas. Het pop-upvenster Mobiele Pass toewijzen wordt weergegeven.
  3. Zorg ervoor dat het juiste e-mailadres is geselecteerd. Het selectievakje Wallet Pass toevoegen is standaard aangevinkt. Kies ten slotte de taal voor de Mobile Pass-uitnodiging.
  4. Klik op de knop Credential toewijzen .
  1. Klik op Wijzigingen opslaan rechtsonder op de pagina om het proces te voltooien.