Installeer WiFi op een gateway

WiFi installeren op een gateway

1. Installeer de Brivo Smart Home Installer-app voor iOS of Android .
  2. Zorg ervoor dat Bluetooth is ingeschakeld op uw iOS- of Android-apparaat.
  3. Ervan uitgaande dat uw gateway up-to-date is, start u uw gateway opnieuw op terwijl u de Brivo Smart Home Installer-app geopend houdt. Nadat de Gateway volledig opnieuw is opgestart, zou binnen tien minuten de Gateway/MEID in de Brivo Smart Home Installer app moeten verschijnen. Als uw Gateway niet up-to-date is, dan dient u de gateway los te koppelen, het deksel te verwijderen en een Bluetooth-apparaat aan te sluiten. dongel. (Deze dongle kan worden verwijderd zodra de WiFi-installatie is voltooid). Zodra de Bluetooth-dongle in de gateway zit, sluit u de gateway weer aan.
  4. Op dit punt moet u de Gateway-naam selecteren in de Brivo Smart Home-app.
  5. Om uw Gateway met uw WiFi-netwerk te verbinden, voert u de WiFi-informatie handmatig in op uw mobiele apparaat.
  6. Ontkoppel/reboot de Gateway en de WiFi-informatie blijft behouden.

How did we do?

Stel WiFi in via uw browser