RealPage-integratie inschakelen

Overzicht

Stroomlijn uw vastgoedbeheeractiviteiten

Centraliseer vastgoedbeheer om financiële, onderhouds- en screeningprocessen te optimaliseren, administratieve taken te stroomlijnen, workflows te vereenvoudigen en diepgaande inzichten te verkrijgen in de portefeuille van meergezinswoningen.

• Stimuleer optimale prestaties op het gebied van vastgoedbeheer
  • Betrek vastgoedpersoneel met snelle en gemakkelijke adoptie
  • Centraliseer de activiteiten in uw hele portfolio

RealPage-integratie inschakelen

1. Log in op uw Brivo Access Enterprise-account.
  2. Vouw de optie Configuratie uit in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op het tabblad Integraties .
  1. Selecteer RealPage uit de Beschikbare integraties.
  1. Klik op de knop + Inschakelen .
  1. Scroll naar beneden naar het configuratiegedeelte .
  2. Vul de velden PMC ID en SITE ID in .
  1. Klik op de knop Opslaan .

How did we do?

Eenheden ophalen voor Realpage