RealPage-integratie inschakelen

Overzicht

Stroomlijn uw vastgoedbeheeractiviteiten

Centraliseer vastgoedbeheer om financiële, onderhouds- en screeningprocessen te optimaliseren, administratieve taken te stroomlijnen, workflows te vereenvoudigen en diepgaand inzicht te krijgen in de multifamilyportefeuille.

• Optimale prestaties van vastgoedbeheer stimuleren
  • Betrek vastgoedpersoneel bij een snelle en eenvoudige acceptatie
  • Centraliseer de activiteiten in uw hele portefeuille

Vereisten

• Brivo Access Enterprise-editie

RealPage-integratie inschakelen

1. Meld u aan bij uw Brivo Access -account.
  2. Vouw de optie Configuratie uit in het menu aan de linkerkant.
  3. Klik op het tabblad Accountinstellingen . Selecteer Instellingen in het menu Accountbrede instellingenopties .
  4. Controleer in het gedeelte 'Instellingen' van het account of de functie 'Ondersteuning voor meerdere gezinnen inschakelen' is ingeschakeld .
  1. Klik in de linkernavigatiebalk op Configuratie en selecteer vervolgens het tabblad Integraties .
  1. Selecteer RealPage uit de beschikbare integraties.
  1. Klik op de knop + Inschakelen .
  1. Scroll naar beneden naar het configuratiegedeelte .
  2. Vul de velden PMC-ID en SITE-ID in .
  1. Klik op de knop Opslaan .

How did we do?

Eenheden ophalen voor Realpage