Brivo - Entrata-integratie - Eerste installatie in uw Entrata PMS

Larry Wile Updated by Larry Wile

Overzicht

Dankzij de Brivo-Entrata-integratie kunnen vastgoedbeheerders en -beheerders de twee platforms eenvoudig met elkaar verbinden, terwijl ze ervoor zorgen dat hun bewoners veilige toegangsgegevens krijgen voor de toegangspunten van gebouwen en units.

Met de Brivo-Entrata-integratie haalt Brivo, nadat bewonersgegevens aan Entrata zijn toegevoegd, basisgebouw- en eenheidstoegangsinformatie op op basis van de tijdlijnen die zijn geïdentificeerd en vastgelegd vanuit Entrata.

Zodra de Entrata-gegevens aanwezig zijn op het Brivo-platform, kunnen vastgoedbeheerders en -beheerders toegangsrechten verlenen op basis van huurinformatie zoals in- en verhuisdata (en tijden die vooraf zijn bepaald bij het instellen van het account). De standaardtijden zijn 10.00 uur starttijd en 16.00 uur eindtijd). Brivo herkent gelijktijdig deze begin- en eindtijden en creëert een ‘venster’ waar de bewoner toegang krijgt. Indien er geen einddatum bestaat, zoals bij een nieuwe huurder met een huurcontract voor onbepaalde tijd, wordt de toegang als eeuwigdurend beschouwd tot opzegging.

Wanneer in Entrata een verhuisdatum is verstreken, wordt de toegang in Brivo verwijderd en heeft de bewoner geen toegang meer tot de unit.

Bij de Brivo-Entrata-integratie fungeert Entrata als de enige bron van waarheid. Een record in Brivo wordt alleen verwijderd als het in Entrata wordt verwijderd, en Brivo geeft alleen de wijzigingen weer die in Entrata zijn aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er slechts één bronrecord hoeft te worden bewerkt en onderhouden.

Opgericht
  1. Log in op uw Entrata vastgoedbeheersoftware.
  2. Navigeer naar Apps>API-toegang.
  3. Klik op API-gebruiker toevoegen .
  4. Zoek naar Brivo in de zoekbalk.
  5. Klik op Toegang inschakelen naast Brivo.
  6. Selecteer de eigenschappen waartoe Brivo toegang nodig heeft en klik vervolgens op Opslaan en doorgaan .
  7. Onderdeel de volgende webservices: [getStatus, etc.] en klik vervolgens op Opslaan en doorgaan .
    1. getStatus
    2. krijgEigenschappen
    3. GetPropertyUnits
    4. huurcontracten
    5. haalMoveout
    6. krijgVernieuwing
  8. Ga naar het tabblad Inloggegevens en klik op Inloggegevens kopiëren . Hiermee worden de API-gebruikersnaam en het wachtwoord gekopieerd. Geef deze samen met het volgende door aan uw Brivo-contactpersoon.
    1. Domein
    2. Property-ID
  9. De basis-URL moet de URL van uw Entrata-database zijn.

How did we do?

Hoe u een Entrata-integratie inschakelt