Wat is de pincode om het scherm van een Honeywell T6 Pro-thermostaat te ontgrendelen?

Larry Wile Updated by Larry Wile

Wat is de pincode om het scherm van een Honeywell T6 Pro-thermostaat te ontgrendelen?

Als u de pincode voor het ontgrendelen van de thermostaat niet weet, kunt u het volgende doen:

1. Haal de thermostaat van de muur.
  2. Draai het om, zodat u naar de kant met de batterijen kijkt.
  3. Aan de rechterkant staat een 4-cijferig nummer afgedrukt.
  4. Neem dat getal en tel er 1234 bij op.
  5. Dit is de pincode van uw thermostaat.
    1. Voorbeeld: Het afgedrukte getal is 2225.
    2. Tel 2225 + 1234 = 3459 op. Dit is de pincode van uw thermostaat.

How did we do?

Hoe ontgrendel ik het scherm van een Honeywell T6 Pro-thermostaat?

Gateway-installatietips