Talkdown gebruiken met het Brivo Deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Talkdown gebruiken met het Brivo Deurstation

Met de Talkdown-functie kan een beheerder de tweerichtingsaudiofunctionaliteit van het Brivo-deurstation activeren zonder te hoeven wachten tot een bezoeker op de intercomknop drukt.

1. Selecteer Apparaten in de linkernavigatiebalk.
  2. Eenmaal op de pagina Apparaten selecteert u uw Brivo Deurstation.
  1. Er verschijnt een pop-upvenster met de gegevens van uw Brivo Deurstation. Om de Talkdown-functie te gebruiken, klikt u op de knop Intercom starten .
  1. De pagina Intercomweergave verschijnt. Op deze pagina wordt in een groter venster de huidige live video van de camera in het Brivo Deurstation weergegeven, evenals tweerichtingsaudio van het Brivo Deurstation, zodat u kunt communiceren met een bezoeker die wordt weergegeven in de Live Video feed van het Brivo Deurstation .
  1. Wanneer u klaar bent met praten met de bezoeker, kunt u op de X in de rechterbovenhoek klikken om het Intercom Display-venster te sluiten.

How did we do?

Live video bekijken met het Brivo Deurstation

Veelgestelde vragen over Brivo-deurstation