Globale weergave gebruiken

JC Updated by JC

Globale weergave gebruiken

  1. Voor de accounts waarvoor deze optie beschikbaar is, navigeert u in de linkernavigatiebalk naar het tabblad Globale weergave .
  1. Bovenaan het scherm ziet u drie kolommen. Kritieke gebeurtenissen , toegangsgebeurtenissen en offline apparaten . Actieve gebeurtenissen van de afgelopen 24 uur worden weergegeven als een getal in de bijbehorende kolom.
  2. Het percentage dat wordt weergegeven bij de kritieke en toegangsgebeurtenissen vertegenwoordigt het totale aantal gebeurtenissen dat heeft plaatsgevonden op het moment dat de Global View werd bekeken sinds het begin van de dag, vergeleken met hetzelfde tijdsbestek 24 uur eerder. Als u de pagina bijvoorbeeld om 12:00 uur bekijkt, is het percentage gelijk aan het totale aantal gebeurtenissen tussen 12:00 uur en 12:00 uur, vergeleken met hetzelfde tijdsbestek een dag eerder.
  3. Global View toont een wereldkaart met pinnen die locatielocaties in uw Brivo Access-account vertegenwoordigen.
  4. Om meer details in elke kolom te krijgen, klikt u op de link + Details in de kolom die u wilt bekijken. Voor kritieke gebeurtenissen en toegangsgebeurtenissen wordt de kolom uitgevouwen en ziet u de specifieke gebeurtenissen en hoeveel er hebben plaatsgevonden. Voor offline apparaten wordt de paneel-ID van het bedieningspaneel weergegeven en hoe lang het offline is geweest.
  1. Op de wereldkaart worden gebeurtenissen weergegeven als cijfers op de sitepin waar de gebeurtenis heeft plaatsgevonden. Als het een kritieke gebeurtenis was, wordt de sitepin rood.
  2. Klik op de door u gekozen sitepin en er wordt een lijst met kritieke gebeurtenissen en panelen weergegeven in een pop-upvenster.
  1. Op het tabblad Kritieke gebeurtenissen worden de waarschuwingen , het apparaat en de tijd/datumstempel weergegeven. Als de gebeurtenis nieuw is, wordt dat weergegeven en als u notities aan de gebeurtenis wilt toevoegen, klikt u op het potloodpictogram. Op het tabblad Panelen worden de Paneel-ID , Paneelnaam , Firmwareversie en Verbindingsstatus van elk inbraakcentrale op die locatie weergegeven.

Bekijk de onderstaande video voor een uitleg van deze functie.

How did we do?

Contact