Intercom gebruiken op een Brivo-deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Intercom gebruiken op een Brivo-deurstation

1. Selecteer Apparaten in de linkernavigatiebalk.
  2. Eenmaal op de pagina Apparaten selecteert u uw Brivo Deurstation.
  1. Er verschijnt een pop-upvenster met de gegevens van uw Brivo Deurstation. Klik op de knop Intercom starten .
  1. De pagina Intercomweergave verschijnt. Het microfoonpictogram middenonder in het scherm is standaard actief (groen). Om jezelf te dempen, klik je op het pictogram. Het wordt grijs, wat aangeeft dat je gedempt bent.
  2. Om de deur te ontgrendelen, klikt u op de knop Deur ontgrendelen .
  1. Wanneer uw interacties met de beller voltooid zijn, klikt u op de X in de rechterbovenhoek om het intercomvenster te sluiten.

How did we do?

Intercom instellen voor Brivo-deurstation

Hoe u notificaties instelt voor Brivo Deurstation