Nieuwste firmware

Larry Wile Updated by Larry Wile

De onderstaande lijst wordt regelmatig bijgewerkt om de huidige aanbevolen versie van Brivo-firmware te identificeren.

Laatst bijgewerkt: 5 september 2024

Brivo Access-productlijn

Nieuwste firmwareversie

ACS100, ACS300 en ACS6000/6100

6.2.5.6

ACS-SDC

6.2.5.6

ACS5000- en ACS-IPDC-bedieningspanelen

5.2.10.2

Brivo Onsite-productlijn

Brivo Onsite Servercontrolepanelen

3.4.7.3

Brivo onsite bedieningspanelen

1.4.0.6

Brivo Smart Home-productlijn

Brivo Smart Home-gateway

1.7.22

Installeer de nieuwste firmware

Neem contact op met de klantenservice van Brivo op 866-274-8648 of stuur een e-mail naar customercare@brivo.com om te bevestigen dat uw inbraakcentrale is geladen met de nieuwste firmware. Als dit niet het geval is, volgt u de instructies van Brivo Customer Care om uw firmware te upgraden naar de nieuwste versie voordat u doorgaat met de installatie.

Wat is firmware?

Firmware is software die is ingebed in hardwareapparaten zoals onze Brivo-bedieningspanelen. Firmware bepaalt hoe uw apparaten zich gedragen.

Brivo werkt de firmware automatisch bij naar de nieuwste versie wanneer hardware voor het eerst op onze servers wordt aangesloten. Wij raden u aan de firmware op uw bestaande Brivo-hardware te updaten zodra er nieuwe firmware beschikbaar komt. Nieuwe firmware repareert vaak bugs, bevat nieuwe functies en pakt beveiligingsproblemen aan.

Firmware-upload via USB

Op de ACS6000- en ACS300-inbraakcentrales kan firmware worden geüpload via de ingebouwde USB-poort. Volg hiervoor deze instructies: Firmware uploaden via USB.

How did we do?

Contact