Löser in ditt Brivo Mobile Pass

Larry Wile Updated by Larry Wile

Löser in ditt Brivo Mobile Pass

1. Ladda ner appen - Du kan ladda ner den från Google Play eller App Store.
  2. Lös in ditt Brivo Mobile Pass - Din Brivo-administratör skickar ett e-postmeddelande. Öppna den på din mobila enhet och tryck på Lägg till My Pass.
  3. Om det här är första gången du använder Brivo Mobile Pass kan du följa handledningen, eller så kan du hoppa över den.
  4. Att skapa ett Mobile Pass-konto är valfritt. Vänligen hänvisa till dettaartikel för ytterligare information.
  5. Börja använda Brivo Mobile Pass-appen - När du är på din destination, se till att din Bluetooth är på och tryck bara på den magiska knappen för att komma in.
  6. Om din webbplats inte använder Magic Button, skriv ditt dörrnamn i sökfältet och tryck på den för att komma in.

Om du har några frågor, kolla in vår FAQ .

Om du fortsätter att ha problem är du välkommen att kontakta Brivo Customer Care på 866.274.8648, via e-post på customercare@brivo.com eller via vår livechattfunktion på www.brivo.com för hjälp.

How did we do?

Contact