Een slot ontkoppelen

Ontlucht een slot

1. Selecteer de eigenschap waar het apparaat is geïnstalleerd.
  2. Vanuit het scherm Apparaten klikt u op de knop Apparaat toevoegen/verwijderen .
  3. Zorg ervoor dat uw Gateway-apparaat in het Gateway- veld staat en selecteer de knop Apparaat verwijderen .
  4. Wacht tot het scherm Apparaat verwijderen wordt weergegeven.
  5. Voer op het slot "(Mastercode) + # (of versnelling) + 7 + 3 + # (of versnelling) in.
  6. Zodra u het scherm Apparaat succesvol verwijderd ziet, heeft u het proces voltooid.

How did we do?

Gateway-installatietips

Een slot koppelen