Live AI-assistent gebruiken voor Brivo-deurstation

Larry Wile Updated by Larry Wile

Live AI-assistent gebruiken voor Brivo-deurstation

1. Selecteer Apparaten in de linkernavigatiebalk.
  2. Eenmaal op de pagina Apparaten selecteert u uw Brivo Deurstation.
  1. Er verschijnt een pop-upvenster met de gegevens van uw Brivo Deurstation. Klik op de knop Beheren in de rij Meldingen .
  1. Het pop-upvenster BDS-melding wordt weergegeven. Het selectievakje AI-stemassistent inschakelen is standaard uitgeschakeld. Vink het selectievakje aan om de functie in te schakelen.
  2. Wanneer een bezoeker nu het Brivo-deurstation nadert en de intercomfunctie gebruikt, zal Brivo's Live AI-assistent vragen wie hij probeert te bereiken.
    1. Als de bezoeker antwoordt met een naam, doorzoekt de Live AI-assistent de gebruikerslijst onder Meldingen en neemt contact op met die persoon volgens de methode die is ingesteld in Meldingen (via Brivo Access of via Brivo Mobile Pass).
    2. Als er meer dan één gebruiker met die naam is, kan de Live AI-assistent om aanvullende informatie vragen (zoals een achternaam). Zodra de gebruiker is gevonden, neemt de Live AI-assistent contact op met die persoon via de methode die is ingesteld in Meldingen (via Brivo Access of via Brivo Mobile Pass).

How did we do?

Hoe u notificaties instelt voor Brivo Deurstation

Live video bekijken met het Brivo Deurstation