De Brivo Smart Home Skill toevoegen aan Alexa met behulp van uw mobiele apparaat

De Brivo Smart Home Skill toevoegen aan Alexa met behulp van uw mobiele apparaat

1.  Open de Alexa-app op uw iPhone of Android en tik op de knop Discover Skills & Games op het hoofddashboard.
  2. Tik op het vergrootglaspictogram in de rechterbovenhoek om naar de gewenste vaardigheid te zoeken.
  3. Selecteer de Brivo Smart Home-vaardigheid en tik vervolgens op INSCHAKELEN VOOR GEBRUIK .
  4. Vervolgens wordt u doorgestuurd naar de inlogpagina van Brivo Smart Home, waar u het e-mailadres en wachtwoord van uw Brivo Smart Home-account moet invoeren en op Inloggen moet tikken.
  5. Tik op Toestaan op de machtigingspagina om Alexa toegang te geven tot gegevens van het Brivo-apparaat.
  6. Zodra u de pagina ziet met de melding "Uw Brivo Smart Home-account is succesvol gekoppeld", is uw installatie voltooid en kunt u op Sluiten tikken en de Brivo Smart Home Skill voor Alexa gaan gebruiken.

How did we do?

De Brivo Smart Home Alexa Skill toevoegen met behulp van uw computerbrowser

De Brivo Smart Home-vaardigheid toevoegen met Amazon Alexa